Reklama
 
Blog | Leoš Bezkočka

Amnestie Miloše Zemana v roce 2018

Píše se rok 2014. Vlivný podnikatel, lobbista a člen kanceláře prezidenta republiky Miloše Zemana Miroslav Šlouf, byl pravomocně odsouzen za nešikovně zprostředkovaný obchod ve prospěch jedné nejmenované východní firmy, čímž porušil zájmy České Republiky, na 5.5 roku nepodmíněně. Od dob prezidentování Václava Klause se však justice v některých kauzách příliš nezrychlila, a tak se Šlouf dostává do vazby až na podzim v roce 2017.....

Nelze předpokládat, že Miloš Zeman v roli prezidenta bude měnit Ústavu tak, aby pravomoc vyhlásit amnestii nemohl jen on sám. Slíbil, že změní volební systém, ale ještě jakým směrem to bude? Jak je to se sliby prezidentů v demokratických a dokonce v (polo)prezidentských systémech, víme. A což takhle v postkomunistických parlamentních režimech (kde systém generuje osobnosti  napojené na zájmy různého druhu)? To už částečně také víme…

O tom, že Miloš Zeman je pokračováním starých pořádků dnes nepochybuje stále více lidí, ale ještě jich není zřejmě dost.

COŽPAK NEVĚŘITE, ŽE SE PODÍLEL NA STVOŘENÍ KLIENTELISTICKÉHO SYSTÉMU, S KTERÝM SLUŠNÝ POCTIVÝ ČLOVĚK NESOUHLASÍ?

Reklama

COPAK CHCEME DALŠÍCH PĚT LET POSLOUCHAT MANIPULACI PÁNA, KTERÝ LŽE LIDEM UŽ V KAMPANI A POPULISMUS JE JEHO DOBRÝM PŘÍTELEM?

MŮŽE SE Z RACIONÁLNĚ UVAŽUJÍCÍHO POLITICKY ZKUŠENÉHO PRAGMATIKA STÁT SYMBOL STÁTNOSTI POSTAVENÉ NA SLUŠNOSTI, KOREKTNOSTI, TOLERANCI?

Neměl by právě prezident vyvažovat to, co chybí Parlamentu a nikoliv TO znásobovat?

 

VĚŘÍTE, ŽE DESÍTKY A DESÍTKY MILIONŮ NEPŘIZNANÝCH PENĚZ Z NEZNÁMÝCH ZDROJŮ NEBUDOU PROMĚNĚNY V POSTY, VÝHODY- zvlášt od člověka který se pohyboval ve vysoké politice již začátkem 90.let ?

OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JAKO PREZIDENT MÁVNUTÍM PROUTKU PŘERUŠÍ KOMUNIKACI A VLIV NA STARÉ (omílaně kritizované) KONTAKTY?

Pro osvěžení paměti videoposelství Jana Urbana, zde: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I3ssx8Qxao0#!

 

VÁM NEVADÍ, ŽE MU DĚLAJÍ PÍÁR LIDÉ NAPOJENí NA PODSVĚTÍ (viz Kmotr Mrázek II. Str 49, 58 nebo rozhovor Šloufa s novinářem)

 

VÁM NEVADÍ, ŽE ZA PĚT LET (nebo dřív nebo jinými prostředky) OPĚT UDĚLÁ STEJNÝ KOMPARZ Z PRÁVNÍHO SYSTÉMU ZEMĚ? (NAVÍC BĚHEM PREZIDENTOVÁNÍ BUDE PODPOROVÁN VÁCLAVEM KLAUSEM a jeho již etablovaným systémem výhod, postů, dostatku financí a těch „správných“ lidí)?

NEOBÁVÁTE SE, ŽE KLAUS PROPOJÍ JEDNU FRONTU S PREZIDENTEM ZEMANEM?

POKUD KLAUS ZCELA ZÁMĚRNĚ  A OČIVIDNĚ  NÁPADNĚ PODPORUJE DLOUHOLETÉHO IDEOVÉHO SOKA, MÁ OBAVY, ŽE SE MÚŽE NARUŠIT CELÝ TEN SYSTÉM – takže

 

NEZBÝVÁ, NEŽ KONSTATOVAT: „JAKÝ JE ROZDÍL MEZI KLAUSEM A ZEMANEM“?

KLAUS SE ALESPOŇ KLIENTELISTICKÉ VAZBY SNAŽIL ZASTÍRAT…

 

Malý kvíz – poznáte, co spojuje tato jména: František Mrázek, Marek Dalík (chodil s ním na obědy, ale prý o ničem nemluvili), Miloš Melčák a Michal Pohanka, Jiří Weigl, Martin Ulčák, Zbyněk Kusý, Jan Gottvald. Pokud jste sledovali a sledujete různé kauzy s dosahem do nejvyšších pater české politiky, odpověď je pro vás hračkou. Všechna tato jména souvisela s vlivným „lobbistou“, poradcem a osobním přítelem Miloše Zemana Miroslavem Šloufem.

 

MYSLÍTE SI, ŽE ZEMAN -TÉMĚŘ 20 LET- NEJVĚRNĚJŠÍHO PŘÍTELE, českého „TALLEYRANDA“,  NECHÁ JEN TAK ODEJÍT?

PŘÍLOHA „FOTODOKUMENTACE KRAKATICE“ OBSAHUJE NA str. II a III MAPU KONTAKTŮ LIDÍ, O KTERÝCH SPIS POJEDNÁVÁ.

VÍTE JAKOU SÍT sociálních KONTAKTŮ TAM MÁ ŠLOUF? JE TO NA SAMOSTATNOU KNIHU

 

CO DĚLAL ŠLOUF mezi léty 1981-1992? SEDĚL V ČESKÉ NÁRODNÍ RADĚ (chvíli i jako místopředseda), od roku 1975 v KSČ, pak funkcionář SSM i jako pravá ruka Antonína Kapka….jaký to ohebný panáček

 

a VÍTE CO DĚLÁ ŠLOUF DNES? Podniká ve společnosti SLÁVIA CONSULTING, což znamená také být promotérem ruského LUKoilu pro ČR. Ale -EHM- zrovna jsou jejich webové stránky v rekonstrukci, jaká škoda…nebo JE také společník se 75% podílem v realitní společnosti SAFR s.r.o.

 

ŠLOUF video z roku 1984 v AKTUALITÁCH ČST, zde: http://www.youtube.com/watch?v=OEuHLLzNgR0

 

Něco o ruském vlivu, zde: http://www.rferl.org/content/Czech_Mate_How_Russia_Is_Rebuilding_Influence_In_The_Former_Soviet_Bloc/2168090.html

 

….a to je pouze jediný spolupracovník. Více o poradcích respektive Šloufových kamarádech zde: http://tabery.blog.respekt.ihned.cz/c1-46065020-ukazka-sloufovo-kralovstvi-poradci-premiera

 

NEVĚŘÍTE, ŽE BY PREZIDENT MĚL NÁROD SPOJOVAT, NIKOLIV ROZDĚLOVAT?