Reklama
 
Blog | Leoš Bezkočka

Vláda se ujme ve staronovém složení úřadu

 

a vyšetřovací orgány budou do jejích řad rozšiřovat seznam dalších podezření (obvinění)  např. na členy TOP 09 (proč by se jinak Topka držela potápějící se lodi)?

Potom zbývá jediné -VYJÍT MASOVĚ DO ULIC!

Je to radikální (leč legitimní) řešení, ale co jiného může v této situaci dělat nespokojený volič? Ne že by kvůli každé prkotině museli lidé demonstrovat, ale před našima očima se zjevil ve své kráse celý nahnilý systém a politický styl!  Stále silný relikt opoziční smlouvy (seznam institucí, firem, v kterých měly a mají vliv ČSSD a ODS je dlouhý) a podobný politický styl opozice nenapomůže ani změně u kormidla. Volby (až) za rok a jinak můžeme jenom brblat v diskuzích.

Ukažme světu, že nejsme jen pasivní ovčané banánové republiky a sjednoťme mnoho alternativ, opozičních hnutí, neziskovek…do jediného společného bodu  –  protestu PROTI SYSTÉMU MANAŽERSKÉ POLITIKY  bez pravidel resp. pravidel jen pro někoho.

UKAŽME, ŽE TAKY MÁME BOJOVNÉHO DUCHA!!

Reklama

TEĎ JE K TOMU  PŘÍLEŽITOST

 

Pár zákonů (plus Temelín), které mají být do konce volebního období schválené snesou odklad (když už se tak či tak odkládaly).

DŮLEŽITĚJŠÍ JE NASTAVIT DO BUDOUCNA SYSTÉM, NA KTERÉM   L  Z  E    STAVĚT!

Dlouhodobá česká ekonomická recese není náhoda, zvlášť když okolí v regionu roste. Pavel Kohout (ekonom) mluví o změně Ústavy (jako politického dokumentu), jenž položí skutečně dobré základy ekonomiky (Pavel Kohout zde).